AboutUs

Image

Bij Arttenders vinden wij dat iedereen een inspirerende leefomgeving verdient. Als social designers plaatsen we de samenleving midden in ons ontwerpproces. In een ontwerpend onderzoek herkaderen we het oorspronkelijke vraagstuk. Met onze integrale aanpak komen maatschappelijke en ruimtelijke uitdagingen samen om de grootst mogelijke impact te behalen. Zo maken we verrassende oplossingen voor complexe opgaven.

Arttenders is opgericht in 2015 door Faye Ellen en Siobhan Burger. Zij zagen beiden de mogelijkheid om een duurzaam financieel cultureel veld te creëren door het bouwen van een brug tussen kunst en business. Inmiddels is het bedrijf ontwikkeld tot een social design bureau, waar wij onze opdrachtgevers ontzorgen van strategie tot oplevering.

OurTeam

Faye
Ellen

Founding Partner

 

Siobhan
Burger

Founding Partner

 

Amber
Leijen

Projectmanager

Rutger
Schönfeld

Social Designer

 

Kika
Lamers

Senior Designer

Suus
Fraser

interior Architect

Iris
De Bruin

Stagiair

Rosa
Stuurman

Stagiair

YourCareer

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. In ons team vragen we om een hoop onafhankelijkheid van onze collega's en stagiaires. Voel je vrij om te reageren op een van onze vacaturemogelijkheden of stuur ons een open sollicitatie om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn bij Arttenders.

 

Current Openings