Arttenders zoekt: Allround Projectmanager met focus op Marketing en Communicatie

Siobhan BurgerNews

[Dutch]

Arttenders zoekt
Allround Projectmanager
met focus op Marketing en Communicatie
24 tot 32 uur per week

Arttenders maakt inspirerende plekken op het snijvlak van architectuur, stedelijke ontwikkeling en kunst. Onze unieke werkwijze richt zich op het inzetten van kunst als schakel tussen verschillende (stedenbouwkundige) thema’s om een zowel aantrekkelijke als functionele leefomgeving vorm te geven. We creëren iconische belevingen die thema’s als veiligheid, duurzaamheid, klimaataanpassing en landschapsarchitectuur combineren in één multifunctioneel design met internationale allure. Arttenders is de strategische en creatieve lead in al deze projecten, waarbij wij nauw samenwerken met kunstenaars als onderdeel van ons conceptteam.

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste, proactieve teamgenoot met een vlotte pen die er steeds weer in slaagt ons verhaal én dat van onze opdrachtgevers glashelder over te brengen op de juiste doelgroep. Als Projectmanager Marketing en Communicatie ben je de spin in het web in al onze projecten en hou je alle communicatiemomenten en -kansen op je vizier. Copywriting, klantcontact en het aansturen van onze communicatiepartners zijn hierbij onderdeel van projectgerelateerde communicatie. Maar ook contentproductie in de breedste zin: denk hierbij aan briefings, Calls for Interest en websites.

Daarnaast vind je het een uitdaging om Arttenders nog beter op de kaart te zetten door nieuwe kansen te zien en te benutten. Het meedenken aan de stip aan de horizon, het bijhouden van onze eigen communicatiekanalen en ook het meeschrijven aan nieuwe projectplannen en creatief business development hoort hierbij.

Jouw takenpakket bestaat dan ook uit een creatieve mix van productionele, communicatieve en overkoepelende werkzaamheden op strategisch en uitvoerend niveau.

 • Desktop research
 • Productiebegeleiding van content zoals video’s, fotografie en web
 • Bedenken, produceren en implementeren van projectgerelateerde content zoals conceptomschrijvingen, Open Calls, participatietrajecten, stakholdersessies en social media campagnes
 • Projectmanagement van (deel-)projecten met communicatiefocus
 • Bouwen aan het merk Arttenders
 • Beheren van de eigen communicatiekanalen
 • Creëren en produceren van content voor socials, websites en nieuwsbrieven
 • Meeschrijven aan pitches, strategieën, project- en communicatieplannen
 • Bijdragen aan acquisitie en business development
 • Assisteren in backoffice-gerelateerde werkzaamheden

Onze werkzaamheden passen niet in een hokje. Ervaring in kunst en cultuur is geen must, maar interesse en gevoel voor esthetiek wel. Wij zoeken dan ook een veelzijdige doener met de volgende competenties:

 • Jij bent ijzersterk in copywriting in het Nederlands & Engels
 • Aantoonbare ervaring met WordPress
 • Commercieel inzicht
 • Flexibelen zelfstandig
 • Ervaring met projectmanagement
 • Proactief en assertief
 • Gevoel voor humor
 • Kennis van Indesign, social media en PR
 • Grote meerwaarde: grafische en/of bouwkundige skills
 • Minimaal HBO werk-, denk- en ervaringsniveau

Dit kun je van ons verwachten:

 • Een interdisciplinair kernteam met een kantoor in Rotterdam, Oude Noorden
 • Een informele sfeer met volop ruimte voor initiatief, samenwerking en overleg
 • Een stroom aan innovatieve projecten waarbij wij met elkaar het wiel uitvinden
 • We zijn een start-up in volle groei, met corresponderende arbeidsvoorwaarden en de kans om met ons mee te groeien

Stuur je CV met motivatie voor 18 december 2020 naar Faye Ellen. Faye@arttenders.com onder vermelding van ‘Vacature Projectmanager Communicatie’. De selectieprocedure bestaat uit drie ronden: een voorselectie op basis van CV en motivatie, een assessment en een selectiegesprek.