overons

Arttenders team

Arttenders, opgericht in 2015 door Faye Ellen en Siobhan Burger, is een social designstudio met een missie. Ze gebruiken verbeelding en verwondering als krachtige middelen om verschillende meningen, kaders en belangen te verenigen in complexe hedendaagse en toekomstige uitdagingen in het publieke domein. Arttenders omarmt de onderbuikgevoelens en zachte waarden die vaak ondergeschikt zijn aan de harde feiten die de publieke opinie bepalen.

Om hun missie van sociale duurzaamheid te bevorderen, is kathedraal denken cruciaal voor Arttenders bij het ontwerpen van projecten en oplossingen die op de korte en lange termijn een positieve impact hebben op de maatschappij. Hun aanpak gaat verder dan de gebruikelijke onderzoeks-, ontwerp- en participatiemethoden en ze passen maatwerk toe om buiten de gebaande paden te treden en bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe ideeën en benaderingen.

Arttenders is trots op hun missie en visie en hun aanpak kan soms activistisch en eigenzinnig zijn, maar het resultaat staat altijd voorop. Ze zetten zich actief in voor het creëren van projecten en oplossingen die op de lange termijn een positieve impact hebben op de maatschappij.

onsteam

Image

Faye
Ellen

Founding Partner
Strateeg/Creative
Image

Amber
Leijen

Manager
Cultuurwetenschapper

 

Image

Mes
Ulkü

Social Architect
Technisch Ontwerper

Image

Gwenda
Gieseler

social designer
Projectmanager

Image

Danique
Neefjes

stagiair
Sociaal Geograaf
 
 
 

werkenbij

Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je jouw creativiteit en onafhankelijkheid kunt laten zien? Arttenders is altijd op zoek naar nieuw talent. Bij Arttenders zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het realiseren van toekomstbestendige ruimtelijke concepten met een wow-factor. 

Vactures