overons

Image

Arttenders, opgericht in 2015 door Faye Ellen en Siobhan Burger, is een social designstudio met een missie. Ze gebruiken verbeelding en verwondering als krachtige middelen om verschillende meningen, kaders en belangen te verenigen in complexe hedendaagse en toekomstige uitdagingen in het publieke domein. Arttenders omarmt de onderbuikgevoelens en zachte waarden die vaak ondergeschikt zijn aan de harde feiten die de publieke opinie bepalen.

Om hun missie van sociale duurzaamheid te bevorderen, is kathedraal denken cruciaal voor Arttenders bij het ontwerpen van projecten en oplossingen die op de korte en lange termijn een positieve impact hebben op de maatschappij. Hun aanpak gaat verder dan de gebruikelijke onderzoeks-, ontwerp- en participatiemethoden en ze passen maatwerk toe om buiten de gebaande paden te treden en bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe ideeën en benaderingen.

Arttenders is trots op hun missie en visie en hun aanpak kan soms activistisch en eigenzinnig zijn, maar het resultaat staat altijd voorop. Ze zetten zich actief in voor het creëren van projecten en oplossingen die op de lange termijn een positieve impact hebben op de maatschappij.

onsteam

Faye
Ellen

Founding Partner

Amber
Leijen

Manager

 

Mes
Ulkü

Social Architect

Gwenda
Gieseler

social designer

Iris
De Bruin

project assistent

Kira
Hoes

stagiair

Nienke
Lots

Stagiair

shoutout

Shout-out aan oud-medeoprichter Siobhan Burger: Bedankt voor je noeste arbeid, slimheid en ambitie. Zonder jou hadden we dit vakgebied niet kunnen uitvinden. Samen hebben we zeven jaar gewerkt aan de groeistuipen, gedoken voor curveballs en gelachen en gehuild om Kafkaëske-situaties.

We zijn je enorm dankbaar voor de tijd en energie die je hebt geïnvesteerd in het samen bootstrappen van dit bedrijf. Voor altijd een original Arttender !

werkenbij

Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je jouw creativiteit en onafhankelijkheid kunt laten zien? Arttenders is altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken. We bieden diverse vacatures aan, maar ook als je geen geschikte vacature ziet, nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Bij Arttenders zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het realiseren van toekomstbestendige ruimtelijke concepten met een wow-factor. Kom jij ons team versterken?
Vactures