Rotganzen voor CIC x Arttenders Art at Work Project

 • Titel
  • Work (2016)
 • Ontwerp
  • Arttenders x Rotganzen
 • In opdracht van
  • Cambridge Innovation Center
 • In samenwerking met
  • Kraaijvanger Architedcts
 • Locatie
  • Groot Handelsgebouw Rotterdam

Geen ruimte is af zonder de humor en iconische popinterventies van Rotganzen. Daarom nodigde Arttenders hen uit om als onderdeel van het CIC x Arttenders Art at Work Project referentiepunten te creëren in het doolhof van gangen bij CIC. Rotganzen creëerde Work: een gelegenheid voor ondernemersreflectie in de vorm van pizza, champagne en succesvolle zakendeals.

Het Art at Work Project bestaat uit een serie creatieve ruimtes in het CIC kantoor in Rotterdam. Deze ruimtes worden door verschillende kunstenaars in samenwerking met Arttenders aangepast door middel van verschillende vormen van toegepaste kunst.

Image


Image
Photo credit: Pim Top
Image
Photo credit: Pim Top

iets buitengewoons

Rotganzen is een post-pop kunst- en ontwerpbureau onder leiding van Robin Stam en Joeri Horstink. Zij zijn Rotterdamse kunstenaars, opgegroeid in de buitenwijken van de stad. Robin en Joeri bekijken de wereld vanuit een ander perspectief dan de rest van ons. Zo weten ze uit het gewone iets bijzonders te creëren!

Rotganzen over "Work"

Rotganzen: "Met dit project willen we de ondernemer letterlijk een spiegel voorhouden. Meestal zijn jonge en ambitieuze ondernemers zo gefocust op zichzelf en op hun bedrijf, product of dienst, dat ze vergeten de tijd te nemen om te reflecteren. Terwijl zelfreflectie een essentieel element is voor een startende onderneming."

De spiegels zijn uitgevoerd in verschillende herkenbare, kleurrijke beelden. Deze beelden symboliseren verschillende aspecten van het kantoorleven van de ondernemer: "We hebben geprobeerd feest, frustratie, samenwerking, stress, winst maken, positief denken en doelen bereiken te visualiseren! Voor elk van de 12 belangrijke locaties ontwierpen we een specifieke pop-art spiegelinstallatie, waardoor deze ook als herkenningspunt kan fungeren."

over het Art at Work Project

Het Art at Work Project bestaat uit een serie creatieve ruimtes in de CIC kantoren in Rotterdam. Deze ruimtes worden door verschillende kunstenaars in samenwerking met Arttenders aangepast door middel van verschillende vormen van toegepaste kunst. Hierdoor ontstaan meeslepende en inspirerende ruimtes, waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, werken en socializen. Vind meer beelden en deel je ervaring op social media met #cicxarttenders en #artatworkproject.

Overview van het Art at Work Project

Image
Image