Arno and Iris

Word jij de communicatie stagiair voor kunstenaars Arno&Iris en Hans van Bentem?!

Siobhan BurgerNews

Arttenders verbindt kunst met zaken. Dit houdt ook in dat we met hele leuke kunstenaars mogen werken en hen achter hun broek mogen zitten om te professionaliseren. Daarom zijn we per direct op zoek naar een

communicatie stagiair die ons team en vooral kunstenaars Arno Coenen, Iris Roskam (ja, die van het kunstwerk in de Martkhal Rotterdam) en Hans van Bentem ondersteunt in de communicatie

13221419_1157071674357038_7684116987155791539_oAmsterdam Oersoep Damrak Amsterdam

Deze kunstenaars zijn aan het werken naar de opening van het spectaculaire kunstwerk ‘Amsterdam Oersoep’ op het Damrak in Amsterdam.

We zijn op zoek naar:

  • Iemand die heeeel goed kan schrijven in NL en ENG
  • Passie voor kunst en geduld om met uitgesproken kunstenaars te werken
  • Ervaring met het schrijven van communicatiestrategie en persberichten is een pré
  • Zelfstandige werker die goed is met deadlines
  • Per direct 20 uur per week beschikbaar tot eind januari (flexibele werktijden)

Wij bieden: een stageplek met veel zelfstandigheid waarbij je nauw samenwerkt met de kunstenaars en het Arttenders team. De werkzaamheden zullen bestaan uit het ontwikkelen van een strategie voor het invullen van verschillende social media, het kritisch evalueren van de bestaande online communicatie, opstellen van persberichten en voorbereiden van interviews met nationale en internationale pers en nog veel meer.

Lijkt het jou leuk om aan het begin te staan van de personal branding van deze kunstenaars en te ervaren wat het is om naar een enorme opening toe te werken, stuur dan nu je CV, motivatie en een schrijfsample naar siobhan@arttenders.com, met de functietitel in de aanhef. Solliciteren vóór 26 oktober 2016.