Productie gestart in de spooronderdoorgangen van station Almere Buiten

internNews

Image

Yes, eindelijk is het moment daar! Terwijl voor iedereen de komkommertijd is aangebroken, staat het Arttenders team in volle productiemodus: De productie van LichtLucht is begonnen op locatie.

Het ontwerp voor het lichtplafond voor Station Almere Buiten wat Arttenders samen met VeniVidiMultiplex heeft ontworpen wordt eindelijk gerealiseerd. We zijn inmiddels als sinds 2020 bezig met het project in de spooronderdoorgangen en dus enorm blij dat het zich nu eindelijk ontvouwt op locatie. De vraag van Gemeente Almere was om een passende oplossing te creëren om van de onderdoorgangen een fijnere plek te maken, met meer licht, minder verrommeling en meer identiteit. Inmiddels zijn we al 2 jaar verder na een schetsontwerpronde waarbij LichtLucht als winnend ontwerp werd geselecteerd, verschillende participatiemomenten en nog veel meer…

Onze hardware leverancier HELIC is as we speak op locatie bezig om deze ledlijnen op te hangen. Daarna zal 100% FAT, de softwareleverancier, de luchten op de ledlijnen laden. Begin augustus zullen de werkzaamheden afgerond zijn en zullen de onderdoorgangen worden gekleurd door verschillende luchten. Kom je binnenkort kijken?