Meet Oddie – Het Floriade AR-Avontuur

internNews

Image

We presenteren met trots Meet Oddie: een speciaal AR adventuur voor de Floriade Expo 2022 waar kunst, technologie en flora elkaar ontmoeten.

Meet Oddie is de  interactieve augmented reality beleving van Sympoiesis, het gevelkunstwerk van Flores, ontwikkeld voor Floriade 2022. Meet Oddie is een bijzonder AR-avontuur waar kunst, technologie en flora elkaar ontmoeten. Oddie neemt je mee naar een botanische wereld waar het masterplan, ontworpen door MVRDV van de Floriade, de toren Flores, ontworpen door Klunder Architecten, en het kunstwerk Sympoiesis tot leven komen door middel van Augmented Reality. Meet Oddie is ontworpen door MVRDV, Arttenders en Alex Verhaest in opdracht van Floriade Expo 2022, de ontwikkelcombinatie Amvest - Dura Vermeer en de Gemeente Almere.

Ga voor meer informatie naar de project pagina Meet Oddie op onze website.