Arttenders zoekt: Creatieve Junior Projectmanager met (bouw-)technische achtergrond

Siobhan BurgerNews

[Dutch]

Arttenders zoekt een
Creatieve Junior Projectmanager
met (bouw-)technische achtergrond
24 tot 32 uur per week

Arttenders maakt inspirerende plekken op het snijvlak van architectuur, stedelijke ontwikkeling en kunst. Onze unieke werkwijze richt zich op het inzetten van kunst als schakel tussen verschillende (stedenbouwkundige) thema’s om een zowel aantrekkelijke als functionele leefomgeving vorm te geven. We creëren iconische belevingen die thema’s als veiligheid, duurzaamheid, klimaataanpassing en landschapsarchitectuur combineren in één multifunctioneel design met internationale allure. Arttenders is de strategische en creatieve lead in al deze projecten, waarbij wij nauw samenwerken met kunstenaars als onderdeel van ons conceptteam.

Per direct zijn wij op zoek naar een technisch onderlegd Junior Projectmanager die creatieve ontwerpen kan begeleiden naar een succesvolle implementatie. In deze functie komen creativiteit en technisch inzicht samen in de meest uiteenlopende projecten: van interieurs tot speeltuinen, van torens tot interactieve websites.

Als Junior Projectmanager ben je de spin in het web die ideeën vertaalt naar een implementeerbaar ontwerp. Hierbij ben je medeverantwoordelijk voor het op de rit houden van budget, planning, creatieve en technische kaders en werk je nauw samen met het Arttenders team, de opdrachtgever en leveranciers. Onze projecten zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden van materialen en technieken. Materiaalkennis, ruimtelijk inzicht, gevoel voor esthetiek en haalbaarheid zijn daarom onmisbaar in ieder project. Afhankelijk van de scope van het project zijn ook het interpreteren en maken van technische tekeningen, aanzichten en andere visuals onderdeel van jouw werkzaamheden. Daarnaast vind je het een uitdaging om Arttenders nog beter op de kaart te zetten door nieuwe kansen te zien en te benutten. Het creëren van nieuwe kansen, het meeschrijven aan nieuwe projectplannen en business development hoort hierbij.

Jouw takenpakket bestaat uit een creatieve mix van productionele, technische en overkoepelende werkzaamheden.

 • Meedenken met conceptteam vanuit technische kaders
 • Projectmanagement van schets tot uitvoer
 • Productiebegeleiding van deelprojecten
 • Aansturen kunstenaars en leveranciers
 • Interpreteren en vervaardigen van technische tekeningen
 • Bouwen aan het merk Arttenders
 • Meeschrijven aan pitches, strategieën, project- en communicatieplannen
 • Bijdragen aan acquisitie en business development
 • Assisteren in backoffice-gerelateerde werkzaamheden

Onze werkzaamheden passen niet in een hokje. Ervaring in kunst en cultuur is geen must, maar interesse en gevoel voor esthetiek wel. Wij zoeken dan ook een creatieve beta met de volgende competenties:

 • (Bouw)technische achtergrond
 • Kennis van CAD-software
 • Uitstekende beheersing van Nederlands & Engels
 • Commercieel inzicht
 • Flexibel, proactief en zelfstandig
 • Ervaring in projectmanagement
 • Ruimtelijk inzicht
 • Gevoel voor humor
 • Grote meerwaarde: grafische skills/ kennis van Indesign
 • Minimaal HBO werk-, denk- en ervaringsniveau

Dit kun je van ons verwachten:

 • Een interdisciplinair kernteam met een kantoor in Rotterdam Oude Noorden
 • Een informele sfeer met volop ruimte voor initiatief, samenwerking en overleg
 • Een stroom aan innovatieve projecten waarbij wij met elkaar het wiel uitvinden
 • We zijn een start-up in volle groei, met corresponderende arbeidsvoorwaarden en de kans om met ons mee te groeien

Stuur je CV met motivatie voor 18 december 2020 naar Faye Ellen via Faye@arttenders.com onder vermelding van ‘Sollicitatie Projectmanager Technisch’.

De selectieprocedure bestaat uit drie ronden: een voorselectie op basis van CV en motivatie, een assessment en een selectiegesprek.