Koe Vangt Haas podcast cover art

Arttenders bestaat 5 jaar en dat vieren we met de podcast: Koe Vangt Haas!

BrianneNews

Arttenders bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden! Geen groot feest deze keer, maar wel een heel bijzonder en persoonlijk cadeau voor jullie… Dinsdag 22 juni lanceren we de podcast Koe Vangt Haas met jouw favoriete podcast-hosts Faye & Siobhan!

O –  My – God, al vijf jaar lang compagnons! Al vijf jaar lang maken we hele bijzondere en gekke avonturen mee in de kunst-scene. En om dat te vieren nemen we jullie mee in deze wonderbaarlijke wereld, via een podcast!

We hebben ondertussen gewoon best wat meegemaakt als ondernemers. Die kennis en ervaring willen we delen om andere mensen te inspireren. Dus, we beginnen gewoon met lullen en als je wilt luisteren, dan kan dat.” – Faye

Maar, de podcast is ook het meest democratische medium,” voegt Siobhan toe. “Op deze manier kunnen onze fans, collega’s, concurrenten en belangstellenden ook makkelijk van zich laten horen; vragen stellen, meningen geven en ervaringen delen.” Dus, prangende vragen? Stel ze nu al via onze insta.

De tweewekelijkse podcast Koe Vangt Haas gaat over esthetische zaken en hoe ze te doen. Samen zijn we blijvend op zoek naar de gulden snede van het ondernemen. Want, hoe vangt een koe een haas? Oftewel, creatief en innovatief ondernemen; hoe doe je dat?

Arttenders start Koe Vangt Haas podcast

Dit is de meest visuele podcast die je gaat vinden, met onze hoogte- en dieptepunten en pittige meningen over het laatste kunst en design nieuws. Faye: “Eindelijk een keer vrijuit praten, geen rekening houden met alles en iedereen.” Stiekem gebruiken we deze podcast ook als therapiesessie, voor wanneer we weer eens een onvoorzien systeemplafond hebben bereikt. De bottom line is: Hoe krijg je shit voor elkaar als niemand op je zit te wachten en wat voor schoenen trek je daarbij aan?

Dit audio-visuele spektakel vind je natuurlijk ook op de ‘gram. Volg ons voor vette kunstwerken, insider-nieuws en behind the scenes (a.k.a. bloopers).

En fin, Koe Vangt Haas is vanaf dinsdag 22 juni te beluisteren op al jouw favoriete podcast-kanalen. Dus mis niets en abonneer je nu op Spotify, Google Podcasts of Apple Podcasts!